Välkommen till Hallant AB, din föredragna specialist för jordbruksmaskiner i Väröbacka. Med en gedigen erfarenhet och ett passionerat engagemang för jordbrukssektorn, är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa redskap och maskiner för den specialiserade bonden.

Vi förstår att varje odlare och jordbrukare har unika behov. Därför har vi Sveriges bredaste sortiment av maskiner speciellt anpassade för vinodling, samt en mångsidig produktkatalog som även tillgodoser äppelodlare, bärodlare, ridklubbar, jordgubbsodlare, självverksamma skogsägare, markentreprenörer, motorklubbar, hästägare, grönsaksodlare och många andra yrkesgrupper som är i behov av specifika redskap.

Vår produktportfölj innehåller noga utvalda redskap från erkända tillverkare som Ferrari, Pasquali, Sicma, Orizzonti, Uniforest, Zupan, Remet, Zaccaria och Faza. Vi är också stolta återförsäljare av Kranman traktorvagnar, kända för sin robusthet och pålitlighet.

På Hallant AB är vi dedikerade till att leverera inte bara produkter utan även service och kunskap av högsta kvalitet. Vårt team av erfarna experter är här för att hjälpa dig att välja rätt redskap som passar just dina maskiner, vare sig de är små eller stora, och dina specifika brukningsbehov.

Besök vår anläggning i Väröbacka för att se vårt kompletta utbud eller för att få en personlig konsultation. Du kan också nå oss via telefon eller e-post för att diskutera dina behov, och vi ser fram emot att hjälpa dig att maximera din verksamhets potential med de bästa redskapen på marknaden.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur våra produkter och tjänster kan stärka din verksamhet. Hallant AB är här för att se till att ditt jordbruk eller din odling växer och blomstrar säsong efter säsong.

Se hela vårt utbud av jordbruksmaskiner

Möt Oscar Hermansson

Grundaren och ägaren av Hallant AB, hjärtat och själen bakom Väröbackas ledande leverantör av specialiserade jordbruksmaskiner och redskap. Oscars djupa intresse för jordbruk och mekanik lades i tidig ålder, en passion som växt sig starkare för varje år.

Oscar började sin karriär inom jordbruket och insåg snabbt att det fanns ett växande behov av specialiserade redskap för mindre och mer nischade jordbruksprojekt. Med en vision om att stödja och utrusta den specialiserade jordbrukssektorn, grundade han Hallant AB.

Genom åren har Oscar Hermansson lett företaget med en outtröttlig strävan efter kvalitet och innovation. Hans engagemang för att hitta och erbjuda det bästa utbudet av jordbruksmaskiner har gjort Hallant AB till en oersättlig resurs för en bred skara av yrkesverksamma inom jordbruket – från vinodlare till grönsaksodlare och hästägare.

Tack vare Oscars omfattande kunskap om branschen och hans nära relationer med tillverkare har Hallant AB blivit exklusiv återförsäljare för flera prestigefyllda märken som Ferrari, Pasquali och Kranman. Hans filosofi är enkel: endast det bästa är gott nog för våra kunder.

Men Oscar är mer än bara en affärsman; han är en mentor och rådgivare för sina kunder. Han tar sig tid att personligen diskutera och förstå varje kunds unika behov för att kunna rekommendera den mest effektiva utrustningen för just deras situation. Detta personliga angreppssätt har skapat ett starkt förtroende och långvariga relationer mellan Hallant AB och dess kundbas.